Home

Převodovka Octavia 1 1.9 TDI 66kW

Inzeráty 1.9 tdi 66kw - Motory a převodovky bazar - Sbazar.c

Detailní informace o vozu Škoda Octavia (I) (09/2000 - 05/2006) s motorem 1.9 TDI o výkonu 66kW. Naftový motor, manuální převodovka a přední pohon Vyberte si co potřebujete z 113 aktuálních inzerátů v kategorii Motory a převodovky bazar: škoda octavia 1.9 tdi. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru LKQ CZ a.s. - největší dodavatel autodílů, autodoplňků a autopotřeb na českém trhu. Široká síť autoservisů a 83 prodejen po celé České republice

Motor a převodovka ŠKODA OCTAVIA I (1U2) 1

  1. Zdravim vas mam problem a potrebuji radu mam octavku 1.9 TDI 66KW A odesla me prevodovka respektive uz nejde ani motor natocit a kdyz nahodou chytne tak v tom mlati neskutecne ale.. na internetu jsem psal na inzerat ze pan prodava sice z roku 2003 ale stejne kw a obsah ale bohuzel ji uz nema ale pry ma automat z 2.0 benzinu ktery pry by mel jit i do me 1.9 je to mozne ze by to bylo stejne.
  2. OCTAVIA (1U2) 1.9 TDI (66kW) - Náhradní díly a autodíly pro vozidla ŠKODA - OCTAVIA (1U2), 1.9 TDI 66 kW. Zaparkovat můj vůz. Kód motoru: ALH, AGR; Typ prevodovky: ruční / na přání automatická převodovka; Typ karoserie: Sikma zadni cast; Počet válců: 4; Objem válců: 1896 ccm / 1,9 litrů.
  3. Prodám motor tdi 66kw agr ze škody octavie, převodovku, Motor 1.9 tdi Octavie 1 - [12.7. 2021] Převodovka Škoda Octavia 1,6i 75kw BFQ rv 2010 - [7.7. 2021] Prodám manuální převodovku 1.6i ze Škody octavie Tour rv.2010 kód motoru BFQ najeto 115000km. Stav km doložen servisní knihou
  4. Prodám všechny díly z vozu Škoda octavia I. sedan SLX 1.9 66kw kód motoru AGR, převodovka 5 stupňová, kód převodovky CZL, alu disky 15, zimní pneu Eskimo s3+ 195/65 R15 vzorek 6-8mm, barva šedá metal, rok výroby 1997. Díly lze zaslat na dobírku po celé České republice i celém Slovensku
  5. Zdavím máme doma Octavii 1.9.TDI 66kw má najeto 252000km dělal jsem na ní rozvody a teď mne čeká uložení motoru a převodovky spotřeba 4.5-5 litrů, prostě spokojenost.Sami jsme ji kupovali před 2a půl rokem za 89.000.-kč, a jediný co jsme dělali byli ty rozvody, komplet brzdy krom lanovodů který nás čekaj teď a na to kolik má najeto mi ve skoro každým servisu.
  6. Oktavia TDi 66KW elegance r.v2000 najeto 260 tis.km,manualní převodovka,garážovaná. S uvedeným hodnocením hodnotitele, dle vlastního zkušeností v podstatě nemohu souhlasit.Je jasné,že k služebnímu vozu máme poněkud jiný vztah než k vozu v soukromém vlastnictví,celkový přístup a následné hodnocení je tedy poněkud jiné.S vozem Oktavia 66 kw jsem najel od r.2000 do r.
  7. Vámi vybraný vůz je ŠKODA OCTAVIA I (1U2) 1.9 TDI 66kW. Autodíly a náhradní díly jsou rozděleny do několika hlavních kategorií a mnoha podkategorií. Pokračovat můžete kliknutím na nadpis hlavní kategorie pro vstup do dané kategorie nebo rozkliknutím tlačítek plus / mínus. Je-li u podkategorie čtvereček, pokračujte.

Zdravím, Octavia r.v.2002 combi, 1.9 66kW Před nedávnem jsem měnil motorový olej se všemi filtry a byl proveden reset servisních intervalů diagnostikou. Když odjíždím ze servisu, zdá se mi že se auto nějak ztěžka rozjíždí, hned po chvíli zjišťuji, že automat neřadí a je v nouzovém režimu zařazena.. Vybavení vozidla pro vozidla s táhlem řazení Č.podv.do 1U-Y-275061 Mont. strana přední Vnitřní průměr 10,3 mm Vnější průměr 20,1 mm Výška 23,1 mm Mont. strana v přenosovém veden Škoda Octavia 1,9 TDi 66Kw. Převodovka 5°manuál krátké celkem přesně vymezené dráhy. Je z ní cítit mechanická robustnost, na dálnici kdy při 130 točí 3000ot, chybí 6°. Ten ale v té době montovali jen do 96Kw verze která byla zásadně dražší. Udržba žádná, i po 270 tis minimální vůle v kulise řazení Takže 90%

1.9SDI 50kW AGP/AQM, 1.9TDI 66kW ALH/AGR, 1.9TDI 81kW ASV/AHF Pozor existuje víko 038103469B Octavia 97 až 2000 k vidění pod tímto číslem ( prolisy z vrchního pohledu ) - na toto víko nelze těsnění zajistit Váš vůz OCTAVIA, I. 1U, 1,9 TDI, 66 kW (AGR, ALH), 1999. Pro přesnější výběr autodílů doplňte: CITIGO FABIA FELICIE ROOMSTER OCTAVIA RAPID SUPERB YETI KAMIQ SCALA KAROQ KODIAQ STARŠÍ TYPY. OCTAVIA Škoda Octavia 1.9 TDI 66kw KLIMA NOVÁ STK ! nafta manuál combi r. 2003 66 kW 348.700 km Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj. Octavia combi TDi Uživatelská recenze automobilu Škoda Octavia 1,9 TDi 66kw. Informace, fotografie, video, diskuse Značka: SKODA Model: OCTAVIA I Facelift Podmodel: 1.9 TDI Rok výroby: 09/1996-03/2010 Motor: objem 1896ccm, výkon 66kw Karoserie: hatchback Omezení roku: 09/1996-03/2010 Převodovka: manuální , volitel..

Octavia I Octavia II Fabia I Fabia II Superb I Superb II Felicia Sady pro převodovky Škoda, Audi, Volkswagen, Seat Bmw, Mini Spojka, dvouhmotový setrvačník 1.9 TDI 66kw, AGR, ALH. Nejprodávanější 1 1.9 TDI SKODA OCTAVIA I (1U2) - klika, vana. autodíly MJauto. náhradní díly pro váš vůz. 1998 - 2021. vana > SKODA > OCTAVIA I (1U2) > 1.9 TDI 66kw Vyberte typ náhradního dílu podle vlastností nebo obrázku: Přední tesnici krouzek hridele, klikovy olejová vana automatické převodovky SKODA OCTAVIA I (1U2) 1.9 TDI. Octavia 1.9 tdi 66 kw. .9 TDI (1U) AGR, ALH. 66 kW. 90 koní. rok výroby 09/1996 - 12/2010. Vzduchový filtr. Olejový filtr Rozvody 1.9TDI, 1.9SDI Ina, rozvodová sada pro motory 1.9TDI 66kW/81kW (výměna po 90.000km), 1.9SDI 47kW/50kW (výměna po 150.000km), sada rozvodů pro výměnu rozvodového řemene a napínacích kladek, Škoda Fabia, Škoda Octavia

Octavia (1996-2010) Octavia 1.9 TDI 66kW Chiptuning Škoda Octavia 1.9 TDI 66kW. výběr verze: MAXIMAL OPTIMAL ECO. schválení hp-0285. ministerstva dopravy. Schválení ministerstva dopravy. bez snížení životnosti motoru a převodovky; prodloužená záruka na úpravu 9 let Katalog náhradní díly pro SKODA Octavia I Hatchback (1U2) 1.9TDI s 90 HP motorem, začínající od 1996 Levné díly pro tento model OCTAVIA (1U2) 1.9TDI jsou připraveny na odeslání Kupte si díly ihne

PŘEVODOVKA 5st. OCTAVIA 1 1,9TDI 66kw 81kw- ZÁRUKA ..

Převodový olej 1L Škoda, olej do 5-stupňové převodovky, SAE 75W-90, Škoda Felicia, Škoda Fabia, Škoda Fabia 2, Škoda Octavia, Škoda Roomster, Škoda Favori Převodovka DQY -1.9 TDI 66kW Převodovka mechanická manuální 5rychlostní VW Golf 4 1.9 TDI 66kW ŠKODA OCTAVIA AUDI A3 BORA 1,9 TDI Použitá převodovka - záruka Objednávejte na rs.audi@email.c Mont. strana pravá přední náprava Typ převodovky manuální převodovka Kód motoru ALH Mont. strana mechanická převodovka Vnitř.zub.dif.strana,spoj.do spoj.tyče 33 Průměr kloubu 100 mm Délka 34 m Pánev ojniční (sada 8ks) Octavia I 1997-2011 1.9SDI 50 kW, 1.9TDI 66kW, Octavia I Combi 1.9TDI 4x4 66Kw Kód zboží: 028105701 / 028105701H / 028105701J Cena s DPH: 570,- Kč (22,37 € Škodu Octavia 1.9 TDI SLX jsem v naší společnosti používal jako služební vůz 3 roky. Najezdil jsem s ním téměř 300 000 km převážně na střední a delší vzdálenosti. Auto jezdilo 7 dní v týdnu, 365 dní v roce a v náročných podmínkách - převáželo se v něm permanentně servisní vybavení a občas také těžké.

Škoda Octavia (I) 1

  1. Chiptuning Škoda Octavia 1.9 TDI 66kW - ChipTuning PowerTEC. ONLINE OBJEDNÁVKA | Škoda Octavia 1.9 TDI 66kW. Vyplňte nezávaznou objednávku a my vás budeme kontaktovat
  2. 1.9 TDI SKODA OCTAVIA I karoserie/kombi (1U5) - směs a palivo. autodíly MJauto. (1U5) > 1.9 TDI 66kw Vyberte typ náhradního dílu podle vlastností nebo obrázku: snímač, čidlo otáček , automatická převodovka SKODA OCTAVIA I karoserie/kombi (1U5) 1.9 TDI . snímač, čidlo otáček , automatická převodovka 30932872. vlastnosti.
  3. Škoda Octavia 1.9 tdi 66 kW - zkušenost majitele po 100 tis. km Asi po 14 dnech jsem našel v jednom autobazaru octavii 1.9 tdi 66 kW ve výbavě Elegance v modré barvě. V prvé řadě jsem nehleděl na stav km ale stav vozu a servisní historii

chlazení > SKODA > OCTAVIA I (1U2) > 1.9 TDI 66kw Vyberte typ náhradního dílu podle vlastností nebo obrázku: Přední příruba chladiva SKODA OCTAVIA I (1U2) 1.9 TDI Váš vůz OCTAVIA, I. 1U, 1,9 TDI, 66 kW (AGR, ALH), Elektronika, Svíčky žhavící Pro přesnější výběr autodílů doplňte: Vůz CITIGO FABIA FELICIE ROOMSTER OCTAVIA RAPID SUPERB YETI KAMIQ SCALA KAROQ KODIAQ STARŠÍ TYPY Typ vozu I. 1U II. 1Z III. 5E IV Náhradní díly pro SKODA Octavia I Combi (1U5) 1.9 TDI Diesel (110 HP, rok od 1998) Upravit. SKODA Octavia I Combi (1U5) 1.9 TDI (81 KW / 110 HP) 1998. Začněte vyhledání autodílů výběrem auta. 1 Vyberte si značku netáhne nelze vytočit do otáček octavia 1,9 tdi 66kw (ALH) Obsah fóra Dieselpower forum » Údržba/problémy VW group (DIESEL) Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Navíc ji krátce před tím potkal facelift, který Octavii poměrně slušně oživil a přinesl bohatší výbavu, technická vylepšení. Auto bylo zakoupeno 18. 9. 2000, za cenu 495 tisíc Kč po 5% slevě s motorem 1.9 TDI 66kW, ve výbavě Elegance. Jediný příplatek prvek tvořila červená barva Rally

turbodmychadlo octavia 1,9/66kw/alh/+81kw/ahf . vw golf - 1,9 tdi pd 85kw . originální čísl Škoda Octavia 1.9TDi,66KW,AUTOKLIMA liftback - Škoda Octavia Osobní auta liftback do 50 000 Kč Ostrava-město 2003 od 66 kW. VIN:TMBCG41U338708959. Nejedn Zadní tlumiče - sada ŠKODA OCTAVIA I Facelift 1.9 TDI, 1896ccm 66kw, 09-1996-03-2010, hatchback. zadní tlumiče pérování, Značka: SKODA Model: OCTAVIA I Facelift Podmodel: 1.9 TDI Rok výroby: 09/1996-03/2010 Motor: objem 1896ccm, výkon 66kw Karoserie: hatchback Převodovka: manuální převodovka, vol.. Ahojte, když jsem jel svou SKODA ACTAVIA 1.9 TDI 66KW na silvestra po dálnici tak se mi stalo něco podobného jako na následujícím videu Po zjištění to byla vyskočená hadice od turba ve spodní části. Hadici jsem ted vymenil ale ne za original. Na staré hadici byl navíc podtlak který u nové není . 10x přoč nakupovat u nás? 1. Naše autodíly patří mezi nejlevnější na internetu, ceny často jako u použitých dílů. 2. V nabídce přes 10 000 různých autodílů a doplňků. 3. Soustředíme se pouze na značku Škoda, tzn. že jsme odborníci a máme pro vás široký sortiment. 4. Máme díly originální, ale i levnější dovozové, vždy na přání zákazník

Škoda Octavia 1

Škoda Octavia, vin:; TMBDG21U868853315; alu kola, man. klimatizace, 2x airbag; ABS; alu kola; centrál dálkový; dělená zadní sedadla; el. okna; el. zrcátka. Všechny informace o produktu Tlumiče pérování Přední tlumiče - sada ŠKODA OCTAVIA I Facelift 1.9 TDI, 1896ccm 66kw, 09-1996-03-2010, hatchback, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Přední tlumiče - sada ŠKODA OCTAVIA I Facelift 1.9 TDI, 1896ccm 66kw, 09-1996-03-2010, hatchback

Rozvody Octavia 1,9 50kw/66kw/81kw. Fabia 1,9 SDI motor ASY. Sada obsahuje napínací + 3x vodící kladku, rozvodový řemen Motor 1.9 tdi 66kw Kod motoru ALH nájezd 106 tkm Motor se vstřikovači a čerpadle

Inzeráty škoda octavia 1

Potřebuji převodovku na Škoda Octavia 1.9 TDi 4x4, 66kw, typ převodovky EAG 4590, rok výroby 2000. Děkuji za odpověď. , hledám, koupím,Převodovka Škoda Octavia 1.9TDi 4x4, hledám, koupí Autorizovaný chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 66kw (90hp). 100% legální. Garance vrácení peněz 30 dní Škoda Octavia, Servisní kniha,; Garantujeme stav najetých kilometrů na vozidle.; Velice zachovalá ; 5 rychlostních stupňů, alu kola, autorádio, isofix. Popis: Turbodmychadlo - originál Škoda Octavia I 1,9 TDi 66KW Turbodmychadlo Škoda Octavia I 1,9 TDi Pro kódy motoru: AGR Originální číslo: 038145701D, 038145701A. Turbodmychadlo - originál Škoda Octavia I 1,9 TDi 66KW. Škoda Octavia I 09/96-: 1,9 TDi 66KW Škoda Octavia combi I 07/98-: 1,9 TDi 66KW Škoda Octavia combi I 11/99-09/00: 1,9 TDi 4x4 66KW

Motor a převodovka - 1

Osobní automobily Škoda Octavia 1.9 TDi 66 kW rok 2002. Prodám i koupím Octavia 1.9 TDi 66 kW rok 2002 v auto inzerci Autopes.cz za svojí cenu Turbodmychadlo Škoda Octavia 1.9 TDI AGR 66kW 1997-2000. Vratná záloha na vaše staré turbodmychadlo 1.500 Kč bude přičtena k ceně objednaného turbodmychadla. Jakmile turbodmychadlo obdržíte, máte 14 dnů na vrácení vašeho poškozeného dílu. Po jeho kontrole vám bude vrácena záloha v plné výši (nebude-li poškozen obal. Škoda Octavia 1.9TDi 66kW 1998, Diesel, 1 896 ccm, 66 kW. Kontaktuj prodejce 29 000,- Kč (cena při platbě v hotovosti) Škoda Octavia 1.9TDi 66kW. CARS.CZ / Ojetá auta / Osobní Převodovka manuální. SADA ROZVODOVÉHO ŘEMENE OEM: 530 008 210. Octavia 1,9 TDI 66kw/81kw , Octavia 1,9 SDI 50kw bez vodní pumpy - výrobce INA - ověřená kvalita sada obsahuje. 531044030 - 1 ks Napínací kladka ozubeného řemene 532011110 - 1 ks Vratná vodící kladka 532016110 - 1 ks Vratná vodící kladka 532016510 - 1 ks Vratná vodící kladka 536028010 - 1 ks Ozubený řeme

Vstřikovací lišta paliva Škoda 1.2 TSI 66Kw. Cena: 1 000 K Převodovka Škoda Octavia II 1.9 TDI 77 Kw. Cena: 9 900 K. Škoda Octavia 1.6 TDI - zkušenost majitele po prvních 9000 kilometrech S touto Octaviou 1.6 TDI 77KW som úplne spokojný. Auto sedí na ceste je prostorné, pre niekoho možno slabý motor, ale z vlastnej skúsenosti je podľa mňa na bežné používanie dostačujúci

Kompletní specifikace. Související zboží 1. Rozvodová sada s vodní pumpou Octavia, Golf 1.9 TDI 66kW, 81kW, 1.9 SDI 47kW. Skladem. 3 550 Kč. 2 934 Kč bez DPH. ks. Přidat do košíku Škoda Octavia Combi 2006 1.9 TDI 66kW Škoda Octavia Combi 2004 1.9 TDI 66kW Škoda Octavia Combi 2006 1.9 TDI 66kW Škoda Octavia II 2006 1.9 TDI 77kW Ford Focus II Combi 2008 1.6i16V 74kW Škoda Octavia II 2005 1.9 TDI 77kW Škoda Fabia II 2010 1.6 TDI 77kW Škoda Octavia II 2009 1.9 TDI 77k Škoda Octavia 1.9 TDI kombi nafta - Škoda Octavia Osobní auta kombi nafta do 50 000 Kč 2001 od 66 kW. Cena platí při financování s vybranými partnery Inzerát na prodej Liftback Škoda Octavia, 1.9 TDI,66Kw,klima. Stav: Ojeté; motor: 1 896 ccm, Nafta; barva Stříbrná; tachometr 236 757 km; cena 54 900 Kč. Inzerát na prodej Kombi Škoda Octavia, 1.9 TDI 66kw KLIMA. Stav: Ojeté; motor: 1 896 ccm, Nafta; barva Stříbrná; tachometr 348 700 km; cena 31 900 Kč; prodejce AUTOBAZAR V DĚBOLINĚ - okres Jindřichův Hrade

Škoda Octavia. Prodám Škoda Octavia 1. 9 TDI 74 KW, najeto 169 tis. km , manuální převodovka, automatická klimatizace, denní svícení, e Škoda Octavia 1.9 TDI 66KW Tour - Aktuální nabídka - Autobazar Fojtík - Prodej a dovoz osobních automobilů Prodej a dovoz osobních automobilů +420 775 054 44 Škoda Octavia 1,9 TDI KLIMA 270309 KM PĚKNÉ kombi nafta - Škoda Octavia Osobní auta kombi nafta do 50 000 Kč Kutná Hora 2001 od 81 kW. Druhý majitel Prodam skoda octavia 1.9 tdi 66kw rok vyroby 1999 najeto 294 500km prevodovka manualni.Nove zadni tlumice Sachs nove pneu zimni po servisu oleje a filtru olej ,vzduch ,kabina nafta ,nove rozvody.Nova STK.elektrická okna zrcatka v elektrice, stresni okno elektricke,tazne zarizeni.Poskozeni ulomenej kryt loketky, natrzena ridicova sedacka

Škoda Octavia 1

automaticka prevodovka - 1

  1. Objednáte-li na našich internetových stránkách náhradní díly pro automobil značky SKODA Octavia II Combi (1Z5), budete příjemně překvapeni nejen tím, že dostanete slevu z konečné ceny, ale také rychlostí naší bezplatné dodávky
  2. Škoda Octavia 1.9 TDI 66kw Ambiente. 2x klíč. Možnost sady zimních kol. Funkční klimatizace. Baterie měněná v roce 2019, originální startér ve 2019, ve 2020 nové žhavící svíčky a kompresor klimatizace.
  3. Max.rychlost: 195 km/h Emisní norma: Euro4 Barva: světle modrá metalíza Karoserie: Combi, 5dveř
  4. OCTAVIA I (1U2) 1.9 TDI (66kW) Náhradní díly ŠKODA OCTAVIA I (1U2), 1.9 TDI 66 kW. Už jen poslední kliknutí vás dělí od kompletní nabídky dílů pro vaše auto. Vyberte si díly na Náhradní díly ŠKODA OCTAVIA I (1U2), 1.9 TDI 66 kW. Automatická převodovka. Olejová vana a příslušenství.

Prodám převodovku z vozu Škoda Octavia I 1.9 TDI 66kw.Ne SMS děkuji za pochopení. EKOLOGIKA METAL (další nabídky) Kladno, PSČ: 27201 rozvody O1 1,9 tdi 66kw: Zaslal: so listopad 28, 2015 2:51 pm Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000 Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip: jednohmota+HDS57+VR6 přítlačák,převodovka GGU,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT! Zaslal: ne listopad 29, 2015 10:47 am Škoda Octavia 1.9 TDI 66kW; Škoda Octavia 1.9 TDI 66kW . ÚPRAVA Převodovka Pohon. Vozidlo v záruce.

SKODA OCTAVIA (1U2) 1

  1. - Náhradní díly a autodíly pro vozidla ŠKODA - OCTAVIA I karoserie/kombi (1U5), 1.9 TDI 66 kW
  2. První díl výfuku + pružný člen + katalyzátor pro Škoda Octavia I modely od r.v. 1997- , motor 1,9 TDi 66kW, s obdélníkovou přírubou na čtyři šroub
  3. Dle manuálu se plní suchá 1,4L a mokrá 1,0L. To odpovídalo, protože po okraj plnícího otvoru jsme tam nacpali přesně 1L oleje. Asi Mladý Bolesav někde udělal chybku. Od té doby je klid a vše funguje jak má. Nevím-nechápu, proč by po pouhé výměně oleje měla začít převodovka téct, či hučet
  4. Kapota přední ŠKODA OCTAVIA 2000-2009. 1,9 TDI Diesel 66kW. 1 790 Kč.

Motor agr 1.9 tdi. Prodám kompletní Motor Octavia 1 .9 Tdi/66kw AHL motor 1.9tdi 66kw AGR motor agr 1.9tdi.My VW Golf 4, 1.9 tdi AGR 90 PS, full standard, acceleration 0 to 100 km/h - Duration: Ruido motor Volkswagen Golf V 1.9TDI BKC - Duration: 0:31. Efrén E.C. 4,466 view Mám 1,9 TDi 66Kw, první majitel, najeto aktuálně 380 tis . R.V. 2001 S předjížděním jsem problém nikdy neměl. Původní motor, převodovka, spojka, tlumiče. Měněna pravá poloosa, chladič klimy, jedno ovládací relé klimy, alternátor jinak jen prkotiny a pravidelný servis. Je to prostě držák

Turbo, turbodmychadlo pro Škoda Octavia I, modely od roku výroby 1997, motor 1.9 TDi 66 kW , typ motoru AGR UPOZORNĚNÍ - Objednávky přijaté ve dnech 17 - 24.8 2021 budou odesílány ve středu 25.8.2021 ( omezený provoz - dovolená ).Děkujeme Vám za pochopení Nesvítí potkávací a dálková světla Zdravím,na autě škoda octavia I,1997,1,9 TDI,66kW mi přestaly fungovat potkávací i dálková světla.Obrysové fungují a dálkové na bliknutí taky.Pojistky jsou v pořádku,nevím ale jestli tam není nějaká předřazená pojistka.Žárovky jsou taky pořádku.Díky Repasovaná převodovka Škoda Superb II,1.2 TSI, Kód: LHY, JCQ, LMD, LNY, KRG, JPG, 6 rychlostní 26 620,00 Kč ( 22 000,00 Kč bez DPH) TAGY 6S400 20CQ70 20GP05 20GP06 20GP07 20GP08 20GP15 2840.6 8873021 ASZ DLP DRW DUU DUW EHH ERF ERT F17 F18 F23 FJG FPH FUX FVH FXQ GRF JB1 JC5 JCQ JHT JHU JPG JR3 KNY KRG LHY LMD LNY M32 M40 PF1 PF6 PK5 PK6. Nejdřív zaslepení té horní hadičky č.1 - zkušební jízda - má to trošku jadrnější projev to je pravda, ale mě to nevadí (motor prostě není dušen splodina vrácenejma do sání). Zlepší se přechod do otáček nad 2000, auto jede plynuleji - přesto ale při plným plynu to mělo od 3000 takovou díru v tah Repasovaná automatická převodovka Audi A3, 2.0 TDI ( DSG ), Kód: HFQ, JPJ, 6 rychlostní 45 000,00 Kč ( 37 190,08 Kč bez DPH) TAGY 6S400 20CQ70 20GP05 20GP06 20GP07 20GP08 20GP15 2840.6 8873021 ASZ DLP DRW DUU DUW EHH ERF ERT F17 F18 F23 FJG FPH FUX FVH FXQ GRF JB1 JC5 JCQ JHT JHU JPG JR3 KNY KRG LHY LMD LNY M32 M40 PF1 PF6 PK5 PK6 PK6 1.9DC

Prevodovku octavie bazar - Bazoš

motor 1,9 tdi motor vw golf iv 1,9tdi 66kw typ .alh vw golf 4 bora / audi a3 / Škoda octavia / seat toledo leon 1,9 tdi typ alh prodÁm jako polomotor , + pŘevodovka , +pŘÍsluŠenstvÍ -vstŘikovacÍ Čerpadlo , turbo , klima-kompresor , vÝvĚva,spojka ,servopuma, atd stav dle foto , zÁruka , plnĚ funkČnÍ , technickÉ dotazy na 602 229 530 nebo piŠte na email , sms ne zasÍlÁm. PRODÁM VŠECHNY NÁHRADNÍ DÍLY NA ŠKODA OCTavia I - R.V. 1997-2009 1.6i 74kW benzin 1.9 TDI 66kW + 81kW 2.0i benzin (motor, převodovka, 1.9 TDI 66kW a 81kW typ motoru ALH a AHF 1.9 SDI typ motoru AGM 2.0 benzin typ motoru AZJ Škoda Octavia II: SKODA Octavia II Combi (1Z5) 1.9 TDI (77KW / 105HP) SKODA Octavia II Combi (1Z5) 1.6 TDI (77KW / 105HP) SKODA OCTAVIA (1U2) 1.9 TDI (66KW / 90HP) SKODA Octavia II Combi (1Z5) 2.0 TDI 16V (103KW / 140HP) SKODA Octavia I Combi (1U5) 1.9 TDI (66KW / 90HP Inzerát na serveru autobazar.cz - skoda octavia 1 9 tdi 66kw tour - cena 49.000 K

Popis zboží: Značka: SKODA Model: OCTAVIA I Facelift Rok výroby: 10.96-12.07 Motor: 1.9, 66kw, diesel Kód motoru: ALH, AGR Klimatizace: ne Převodovka: manuáln Škoda Octavia 1.9 TDI 66KW. 1998 - Turbodmýchadlo Škoda Octavia 1.9 TDI 66KW. Číslo dílů pro objednání: 4927: Cena bez DPH: 826 Kč. Nabízím Ford Galaxy r.v. 1998, 66 kw, červená pastelová barva. STK do 01/2017. Najeto nestočených 400 tis.(na tento motor to je nic). Eko zaplaceno. Plně pojízdné, v TP 7 míst - v autě 5 sedadel. Výbava: přední elektrická okna, ABS, 2x airbag, manuální klimatizace, vyhřívané přední i zadní okno, centrální zamykání, tažné zařízení na 2 tuny, tonovaná okna. setrvacnik se spojkou - 038105264j octavia 1,9 tdi 66kw+81kw - alh,agr+asv, s loziskem /jednohmotnosti/ , audi, seat, skoda, t, vw - setrvačníky se spojkou, Získejte super slevy pro pravidelné odběratele! pro firmy a živnostníky soukromá osoba registrací získát

1,9 TDi ALH, AGR 66KW / 90PS Agregáty: manuální převodovka bez spojky Výskyt dílu: Audi, Volkswagen, Seat, Škoda Model: Audi A3 1997-2000 VW Beetle 1999-2001 VW Bora 1999-2001 VW Golf IV 1998-2001 Škoda Octavia 1997-2000 Seat Leon 2000-2001 Seat Toledo 1999-2001 Kód Škoda Octavia - 1.9 TDI 74 KW Tour Combi. 75 000 K Volkswagen Golf - 1.6 tdi kombi. 99 000 Kč. Škoda Octavia - 1.6 TDI CR DPF 66kW Active. 199 000 Kč. 120940809 tesneni vstrik.trysky - 046130219a octavia 1,9 tdi /sdi - 66kw+81kw/50kw fabia 1,9 sdi 47kw superb 2,5 tdi 046 130 219 a, 057130219a, f 00v c17 505 , audi, seat, skoda, vw - trysky, ventily

Octavia 66kw bazar - Bazoš

  1. Škoda Octavia 1.6 TDI STYLE PLUS 66kW Ambition. 269.800 Kč . Škoda Yeti 1,4 TSI 90KW Facelift. 269.800 Kč Škoda Octavia 1.9 TDI PD Ambiente. 94.800 Kč . Škoda Octavia, 1.9 TDI. 85.800 Kč Převodovka: manuální.
  2. Škoda Octavia 1.9 TDI 66KW Classic S.Kniha. Výbava Classic. V ČR od roku 2008 1x majitel , pravidelně servisované (nový rozvod + náplně).
  3. 1.9 tdi 81kw ahf,asv: octavia i (1u2) 09/1996-2001: Škoda: 1.9 tdi 66kw agr,alh: octavia i 11/2000-12/2010 (facelift) Škoda: 1.9 tdi 81kw ahf,asv: octavia i 11/2000-12/2010 (facelift) Škoda: 1.9 tdi 66kw agr,alh,(agr 4x4) octavia i combi (1u5) 07/1998-2001: Škoda: 1.9 tdi 81kw ahf,asv: octavia i combi (1u5) 07/1998-2001: Škoda: 1.9 tdi.
  4. Popis: Filtr olejový - Škoda Octavia I 1,9SDi 50KW/1,9TDi Filtr olejový Škoda Octavia I 1,9SDi 50KW, 1,9TDi, Škoda Superb I 1,9 TDi, 2,0 TDi DPF Výška: 153 mm Vnější průměr: 64 mm Vnitřní průměr 1: 25 mm Vnitřní průměr 2: 25 mm Originální číslo: 074115562. Filtr olejový - Škoda Octavia I 1,9SDi 50KW/1,9TD
  5. Motor AGR 1.9 TDi 66Kw 90Ps diesel OE-Kód: 038100090EX, 038 100 090 EX Výrobce: originál díl Škoda Motor: AGR 1.9 TDi 66Kw 90Ps 4-válec diesel Stav dílu: použité, funkční Výskyt dílu: Škoda, Volkswagen, Audi, Seat Model: Škoda Octavia 1U 09.1996 - 03.201
  6. Inzerát na serveru autobazar.cz - skoda octavia 1 9 tdi 66kw cr 1 maj - cena 89.900 K

Prodám motor 1.9 tdi 66kw alh. Prodám kompletní Motor Octavia 1 .9 Tdi/66kw AHL motor 1.9tdi 66kw AGR motor agr 1.9tdi.prodám z vozu audi a 3 ČelnÍ sklo pŘednÍ nÁraznÍk svĚtla kapota maska blatniky chladiČe sahara chladicovka vyztuha motor 1.9 tdi 66kw 81kw agr ahf alh asv 5kvalt pŘevodovka poloosy spojka alternator starter egr ventil vstriky skrtici turbo stropnice sedaČky. Prodám Škoda Octavia Kombi 1.9 TDI, 66kw, 2004, 138tkm. Výbava: ABS, aut.klimatizace, el. okna, el.zrcátka, palubní počítač, CD, centrál na DO.... Vozidlo plně funkční ve výborném stavu bez koroze a poškození a investic. STK 08/2020. Servisní knížka - kompletní servisní historie, po rozvodech. VIN pro ověření pravosti najetých KM: TMBJG41U448765342 Na uvedené.. SKODA Octavia 1.9 TDI, Eko.zaplacen, Tažné 29 000,- CZK V prov. od 1997, 385 196 K, ha, 5 dv.,D, 1 900 ccm, 66 K (90 PS) Pohon přední, Klimatizace manuální, ABS.

Výdž Motoru 1.9TDI 66KW - 1.9 TDi 66kW - Škoda Octavia ..

AUUDI A3 (8L1) Sikma zadni cast 1.9 TDI 66kW/90hp [09.1996-07.2001] SEAT CORDOBA (6K2) limuzína 1.9 TDI 66kW/90hp [06.1999-10.2002] SEAT CORDOBA Vario (6K5) kombi 1.9 TDI 66kW/90hp [06.1999-12.2002] SEAT IBIZA III (6K1) Sikma zadni cast 1.9 TDI 66kW/90hp [08.1999-02.2002] SEAT LEON (1M1) Sikma. Škoda Octavia 1.9 TDI (66 KW) r.v.2 - Kontaktní formulář Honda Civic 1.6 vtec 81 kW 11/2003. Prodám Honda Civic 1,6 vtec, 81 kW, 11/2003, benzín, manuální převodovka, 2.majitel, zakoupen v ČR, najeto poctivých 150xxx km, STK do 05/2022, prostorný kufr, el. ovládání oken a zrcátek, stavitelný volant, ABS, 4xairbag. Prodám Škoda Octavia combi 1 1.9 TDi 66kw motor AGR, rok vyrobí 1999 denně v provozu najeto 232 tisíc. nízká spotřeba !!! 4x okna v elektrice, elektrické zrcátka, elektrický šíbr, palubní počítač, tažné zařízení, centrální zamykání na dálkové ovládání. 2x klíče, autorádio na usb, víz foto Vrakoviště Škoda Praha Kutnohorská 429, P10 602 663 445. Škoda Octavia I. 1.8 T RS. Interiér Škoda Octavia I. 1.8 T RS. Škoda Octavia I. 1.8 T RS. Interiér Škoda Octavia I. 1.8 T RS. Škoda Octavia I. 1.8 T RS. Škoda Octavia II. 2.0 TDi. Škoda Octavia II. 2.0 TDi. Škoda Octavia II. 2.0 TDi Škoda octavia 1.9 tdi 66kw 90ps nesmrtelnÝ motor se spotŘebou okolo 4.5 litru..stk a emise 06/2022= bez zÁvady r.v 1999 - ekopolatek zaplacen .najeto 426 tis km .plnĚ funkČnÍ a pojÍzdnÉ sluŠnÝ stav..vozidlo servisovanÉ novÁ spojka servisnÍ knÍŽka k vozu spousta servisŮ a rozvody pŘÍmo v autorizovanÉm Škod

Hlídání ceny. Rozvodová sada s vodní pumpou Škoda Octavia I 1.9 SDI, 1.9 TDI 50kw, 66kw, 81kw. Aktuálně nejnižší cena: 2 199 Kč. Nastavit hlídání ceny Prodám Škoda Octavia 1.9 TDI (74kW), rok 2009, Hatchback, Diesel, Manuál - vyberte si ze široké nabídky vozů Škoda Octavia - prodej v AAA Auto Prah Škoda Octavia Combi 2006 1.9 TDI 66kW Škoda Octavia II 2006 1.9 TDI 77kW Ford Focus II Combi 2008 1.6i16V 74kW Škoda Octavia II 2005 1.9 TDI 77kW ESP ASR MSR TCS ABS EBD Dálniční. Volkswagen Bora 1.9 TDi 66kw TEL 775678633, okres BŘECLAV. vw Bora 2001 motor 1,9TDi 66kw. nízké provozní náklady, spotřeba kolem 5 L na100km. manuální převodovka, digitální klima.. váha vzduchu PIERBURG 1.9 TDi 66kW, 81 kW Originální dí

Škoda octavia kombi 1Škoda Octavia Combi 2006 1Škoda Octavia 1Škoda Octavia Combi 1